Seniorer finder hinanden via netdating siderne

I takt med at antallet af skilsmisser bliver større og større samtidig med, at flere og flere generelt vælger at leve og bo alene, stiger antallet af singler over 40 og 50 år tilsvarende. Det har medført en stigning i antallet af netdating tjenester, der retter sig mod senior segmentet. Og det er blevet vel modtaget af de mange single seniorer. Det kan nemlig være svært at komme i gang med datinglivet, når man først har nået en vis alder. For hvor møder man så den store kærlighed henne?

Hvorfor er seniordating så populært?

En del af grunden til, at seniordating på nettet er så populært er, at man kan holde lidt afstand i den indledende fase, hvor det måske kan synes både overvældende og uoverskueligt at komme i gang med at date.

For de fleste er det trygt og rart at sidde bag en skærm og søge efter den eneste ene, svare tilbage på beskeder i sit eget tempo og kun tale med dem, man synes virker interessante.

Det bliver ikke ligeså pågående og forpligtende, som når man mødes ude i den virkelige verden, og man kan stille og roligt finde ud af, om der kunne være et match ved at skrive sammen.

Nogle foretrækker således at skrive sammen i meget lang tid, før man mødes i virkeligheden. Andre vil helst mødes så hurtigt som muligt, fordi kemien ofte kan være nemmere at fornemme, når man sidder over for hinanden.

Der er dog ingen tvivl om, at du hurtigere vil kunne få skåret ”de forkerte” fra ved at skrive lidt indledningsvist sammen på nettet. Også af dén grund er online seniordating populært: du spilder sjældent tiden.

Hvad er seniordating?

Seniordating er for folk over en vis alder. Typisk har seniordating sites sat en minimumsalder, og er du under dén alder, kan du slet ikke få lov til at oprette en profil på siden. Den typiske grænse ligger på 40 eller 50 år. Det betyder også, at du er sikker på, at du kun møder folk, der aldersmæssigt er nogenlunde samme sted som dig.

Seniordating er typisk mere målrettet og seriøst – singlerne kender sig selv, ved hvem de er, og hvad de står for – og de ved også, hvad de vil have, og hvad de gerne vil i livet. Det bliver derfor sjældent lige så ufokuseret og vaklende, som dating blandt yngre singler kan risikere at være.

Tips til at opnå succes med online seniordating

Først og fremmest skal du være åben over for andre mennesker og være villig til at give folk en chance. Du ved aldrig, hvem der kan være den eneste ene, og han eller hun kan jo være helt anderledes end det, du forestiller dig.

Dernæst skal du ikke være bange for at tage det første skridt. Det vil kun blive modtaget positivt, og de fleste vil blive smigret over interessen og over, at lige netop du finder den pågældende person interessant.

Find et godt og vellignende foto af dig selv, som egner sig til at være dit profilbillede – det er det, der skal få dig til at stikke ud blandt mængden, og det skal samtidig være det, der giver modtagerne det første indtryk af, hvem du er. Og så skal du skrive en fin og let spiselig profiltekst, som både fortæller, hvem du er, hvad du kan lide, og hvad du er på udkig efter. Skriv gerne med humor – dating er sjovt, ikke tungt, og det gør bestemt ingenting, hvis du kan få læseren til at smile. Det samme gør sig i øvrigt gældende med dit profilbillede. Vælg et billede, hvor du smiler eller griner – det smitter!

Og så er det ellers bare om at kaste sig ud i det. Besøg en side som f.eks. senior.dk og få oprettet din profil og få lagt dit billede ind. Så er du klar til at møde kærligheden.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *